Our story

Home » Our story

Topkwaliteit croques sinds 2010

Top Croque vindt zijn oorsprong in maart 2010. Vanaf dat moment voorzien wij mensen op events van verse, eenvoudige, verantwoorde én lekkere tosti’s. Vanaf 2011 vestigt Top Croque zich op de Tilburg University. Dagelijks verblijden wij studenten, docenten en andere liefhebbers met heerlijke croques. En dat doen we met liefde, specialisme én onze eigen tostisaus.

Wij weten wat écht lekker is

Al meer dan tien jaar bedienen wij verschillende soorten tostiliefhebbers. Van studenten tot festivalgangers en van marktbezoekers tot zakenlui. Dat zorgt voor de benodigde ervaring. Die ervaring combineren wij met specialisme:
geregeld sparren wij met onze leveranciers over product- en procesoptimalisatie. Dat maakt dat wij voor ieder wat wils bieden. Een tosti is er voor iedereen, op ieder moment van de dag.

Onze formule

Wij hanteren de 5V-formule. 5V-formule? Ja, de 5V-formule. Vers, vis, vega(n), vlees en verdraaid lekker! Van een ovengebakken focaccia met zalm tot twee lekker dikke Scandinavische boterhammen met geitenkaas: Top Croque heeft het. We houden van authentieke smaken, maar gaan ook
graag met de tijd mee.

Naast tosti’s en onze befaamde tostisaus, bieden we een ook een breed scala aan koude dranken - waaronder heerlijk verse sapjes.
Bekijk hier ons menu.
Al meer dan tien jaar serveren wij lekkere, verse én gevarieerde tosti’s die met liefde worden bereid.
EventsOns concept
Loyaliteitsprogramma
© 2021 – 2024 Top Croque. Alle rechten voorbehouden.
smartphonecrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram